21 Şubat 2021 Pazar

DÜĞÜN ÇORBASI

MALZEMELER:

10 bardak et suyu

3 çorba kaşığı un

2 yumurta

2 limon

2 parça et (haşlanmış)

2 kaşık yağ

1 kahve kaşığı kırmızı biber

Tuz 

YAPILIŞI:

Et suyu tencerede kaynatılır. Bir kasede yumurta, limon suyu ve un et suyundan azar azar alarak çırpılır.

Kaynamakta olan çorbaya katılıp karıştırılarak pişirilir, tuz atılır.

Yağ ısıtılır, küçük doğranmış et ile bir iki defa çevrilir. Kırmızı biber katılıp çorbaya dökülür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YATMA ZAMANI

GEREKLİ OLANLAR: Oyuncak hayvan Oyuncağı içine alacak büyüklükte karton kutu Eski havlu, eski kumaş parçaları, pamuk Çocuğunuz uy...