MALZEMELER:
Yarım kutu şeftali konserve
7-8 muz
3-4 elma
2 portakal
2-3 mandalin
1 su bardağı çekirdeksiz üzüm
Yarım su bardağı pudra şeker
1 paket vanilya
4 çorba kaşığı muz likörü
2 çorba kaşığı vermut
150 gr krem şanti (hazırlanmış)
2 çorba kaşığı iç yeşil fıstık
YAPILIŞI:
Meyveler yıkanıp soyulur ve küçük
küçük doğranır, karıştırılır.
Cam bir kaseye, bir kat meyve,
bir kat pudra şeker konarak yerleştirilir.
Üzerine vermut ve likör karışımı
gezdirilir. Buzdolabında soğutulur.
İkram edileceği zaman üzerine krem şanti sıkılır, kavrulmuş
yeşil fıstık serpilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder