MALZEMELER:
4 yumurta
1,5 su bardağı un
2 çorba kaşığı pudra şeker
Yarım lt süt
Yarım kahve kaşığı tuz
2 çorba kaşığı erimiş margarin (1
kaşık hamura, 1 kaşık tava yağlamaya)
Limon kabuğu rendesi
Yarım su bardağı marmelat
YAPLIŞI:
Yumurtalar, un, tuz, limon kabuğu
rendesi, 1 çorba kaşığı erimiş margarin karıştırılır. Azar azar süt katarak
iyice ezilir.
Küçük bir tava yağlanır. Bu
karışımda bir kepçe konup tava sağa sola sallanarak pişirilir. Pasta küreği ile
ters çevrilir.
Arasına marmelat konup ikiye veya
dörde katlanır. Üzerine pudra şeker elenip servis tabağına yerleştirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder